Rood
Oranje
Geel
Groen
Azzuro
Blauw
Grijs
Nardo Grey

Configurator

- Stel jouw FIEDS samen

Wil je wel eens iets anders dan die traditionele zwarte omafiets? Ontwerp dan bij FIEDS jouw eigen, unieke fiets! In onze configurator kun je kiezen uit diverse populaire modellen, in elke gewenste kleurcombinatie en afgewerkt met de accessoires die jij nodig hebt.

Kortom, waar wacht je nog op? Neem een kijkje in de webshop en ga meteen aan de slag met de configurator om jouw FIEDS te personaliseren. Keuzestress? Geen probleem, sla je ontwerp op en ga later verder.

Naast gepersonaliseerde fietsen biedt FIEDS ook alles rondom de fiets, van accessoires tot onderdelen.

Zorg ervoor dat je fiets goed vaststaat met een extra slot, val op dankzij een mooie grote bel, kies een fietstas (van gerecycled materiaal!) voor de boodschappen of neem een extra set handvatten in een andere kleur.

Oma premium

Bestseller. Niet voor niets!

De klassieke Omafiets, maar dan net iets luxueuzer: dat is de Oma Premium. Het vertrouwde model met het gebogen stuur. In deze variant zijn onderdelen als de kettingkast en jasbeschermers uitgevoerd in dezelfde kleur als het frame, met de keuze uit handremmen of een terugtraprem. De Oma Premium is te personaliseren in onze configurator. Hier kies je kleuren voor het frame, de banden en handvatten en maak je jouw ontwerp af met extra accessoires.

v.a. € 399

Meer modellen

- Stel hier je eigen FIEDS samen!

Oma basic

FIEDS

v.a. € 279

Fieds Oma Basic Oranje

Solid

FIEDS

v.a. € 459

Pick-up Dames

FIEDS

v.a. € 449

Pick-Up Heren

FIEDS

v.a. € 449

Pick up heren